Roskilde KFUM Fodbold

KFUMs Boldklub Roskilde

For Roskilde KFUM handler det om at gøre en forskel. Vi ønsker at være med i forreste linje, når det handler om talentudvikling, så vores spillere – allerede fra de er helt unge – får en større forståelse for deres ansvar, udvikler deres taktiske og tekniske færdigheder, samtidig med at de styrker deres fysik og arbejder målrettet med deres mentale udvikling.

Som udviklingsklub etableret i Top-40 i Danmark er både eliten og bredden + vores samarbejdsklubber en bærende del af vores hverdag. Vores vision er at skabe og fastholde et udviklende, trygt og ansvarligt semi-elite fodboldmiljø med fundament i fællesskabet. Klubhuset og vores baner er derfor året rundt et naturligt omdrejningspunkt for både sportsligt og socialt samvær, hvor alle er velkomne – børn og unge, drenge og voksne mænd, veteraner og old-boys.

Vi arbejder hver dag for at udbrede vores værdier om fællesskab, sammenhold og frivillighed – ligesom vores mål er at sikre, at KFUMs kerneaktiviteter altid udføres med faglighed, og at vi agerer med ansvarlighed både på og uden for banen. Det er bl.a. baggrunden for, at vi tiltrækker spillere, som ikke alene kommer fra lokalområdet, men fra hele Roskilde og opland. Alle er velkomne hos vores kvalificerede trænere og ledere, for hvem det selvfølgelig gælder om at vinde kampe og komme så højt op i rækkerne som muligt – men aldrig for enhver pris og aldrig på bekostning af de basale værdier, der danner vores klubs eksistensgrundlag.

Kunne Roskilde KFUM være noget for dig som spiller, træner eller leder, er du meget velkommen til at kontakte os eller komme forbi til en snak. Vi har plads til og brug for alle, der vil gøre en indsats og ønsker at være en del af vores fællesskab. Sammen gør vi en forskel.

Lær Roskilde KFUM bedre at kende på www.roskilde-kfum.dk

facebook link   https://www.facebook.com/RoskildeKFUM

instagram link   https://www.instagram.com/kfum_roskilde/

Info omkring Roskilde KFUM web-shop: I vores web-shop har du mulighed for at bestille tøj og fodboldudstyr så du er godt klædt på når du går på træningsbanen. Alle vores t-shirts, shorts, bluser, bukser og jakker leveres incl. KFUM logo og til de fleste af produkterne har du mulighed for at tilkøbe fx navne-tryk og nummer. Produkterne sendes direkte fra vores tøj partner Capelli Sport direkte hjem til dig!

Bemærk følgende standardfarver ved bestilling:

Roskilde KFUM kamptøj (hjemmebane): „Royal blue/white“

Roskilde KFUM træningstøj: „Navy/white“

Bemærk at ved kamp-aktiviteter skal det tøj som klubben stiller til rådighed anvendes, så der kan således ikke spilles i privat indkøbt tøj.

 Produkterne sendes fra Capelli Sport i Tyskland direkte til dig, så du vil måske opleve er fragten er lidt højere end I plejer at betale i en web-shop. For at spare på fragtomkostninger kan en mulighed være at I taler sammen på holdene og laver en samlet bestilling

 

Club Catalogue

Achtung

Bitte wählen Sie alle Felder

Warenkorb

Zwischensumme:
0,00